Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Rapid si bun.
In uleiul incins calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat pana cand ceapa devine sticloasa. Adaugam apoi carnea tocata si o lasam 3-4 minute.
Punem busuiocul, oregano, sare si piper. Adaugam apa si vinul,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit 15-20 minute. La sfarsit adaugam pasta de tomate si lasam sa dea cateva clocote.
Pastele le fierbem in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte, le scurgem intr-o sterecuratoare si le clatim cu un jet de apa rece.
Pastele se aseaza pe platou si deasupra se pune carnea preparata. Presaram patrunjelul. Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult