Spaghete cu legume a la bolognese

de Andreea Caroline in Spaghete, 25 Iul 2013 | 9260 vizualizari

 

Usor de preparat si foarte gustoase !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 fire ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei iute rosu
  • 3 morcovi
  • 2 tije telina
  • 1 dovlecel
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura busuioc
  • sare
  • 850 ml suc de rosii
  • 250 gr spaghete
  • 50 gr parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu legume a la bolognese:

Toate legumele se spala sub jet de apa rece.


Usturoiul se curata de coaja,ceapa se taie rondele,ardeiul iute se curata de seminte,morcovii se curata de coaja si se taie cuburi mici,tijele de telina si dovlecelul se toaca si ele marunt.


Intr-o tigaie punem ulei de masline si calim usturoiul,ardeiul iute,zaharul si ceapa pentru 5 minute.


Adaugam legumele,rozmarinul,busuiocul si amestecam.Se sareaza dupa gust.Adaugam sucul de rosii si 1\2 pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mediu pentru circa 12 minute.


Separat se pune apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si spaghetele.Se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.Caund au fiert se scurg de apa.


Se pun in tigaia cu legume.Se adauga daca e necesar sare si piper.


Se servesc calde,presarate cu parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu legume a la bolognese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Andreea Caroline 1

15.11.2013, 23:31

Multumesc...intr-adevar sunt foarte bune.Noua ne-au placut tare mult...

Irina 1

20.04.2015, 11:00

Tare imi plac retetele tale cu paste!

Andreea Caroline 1

28.04.2015, 19:27

Irina...multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton, smantana si legume