Spaghete cu perisoare si sos de rosii

de mimmi in Spaghete, 4 Dec 2011 | 1759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spaghete ,
  • apa,
  • sare,
  • 1 lingura ulei,

Pentru perisoare:

  • 250g carne tocata,
  • 1 ou,
  • 1 lingura orez,
  • sare,piper,

Pentru sos:

  • 1 ceapa,
  • 3-4 catei usturoi,
  • 1 ardei ,
  • 250 ml bulion,
  • 1 lingura zahar,
  • sare,
  • busuioc,
  • 1 lingura faina,
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu perisoare si sos de rosii:

Punem apa la fiert cu putina sare in doua craticioare. Cand dau in clocot intr-una se pun spaghetele si se fierb,se strecoara si se amesteca cu 1 lingura ulei. In cealalta se pun perisoarele care se prapara astfel: Se amesteca carnea cu oul,orezul,sare si piper,se formeaza mingiute. Calim ceapa si usturoiul tocate marunt,adaugam 1/2 din bulion,zahar,sare si busuioc si se lasa putin la fiert. Facem o ingroseala din faina si restul de bulion,turnam ingroseala peste sos si fierbem cca 5 minute. Le servim impreuna,presarand patrunjel proaspat.


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu perisoare si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

gaby_gabytza 1

05.12.2011, 11:12

mihaelar63 1

05.12.2011, 12:57

Super

mimmi 1

10.12.2011, 10:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de smantana si kaizer