Spaghete cu ragu bogat in legume

de Andreea Caroline in Paste, 31 Oct 2015 | 1250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip Spaghetti quadrati
  • 2 dovlecei
  • 2 anghinare
  • 1 vanata mica
  • 100 gr praz
  • 10 masline negre
  • 6 frunze busuioc
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu ragu bogat in legume:

Eu am folosit anghinare in ulei din conserva . Daca folositi anghinare proaspete, curatati mai intai eliminand frunzele dure si barba interioara ,taiati in bucati si puneti in apa cu suc de lamaie .


Prazul il curatam si taiem rondele .


Il punem la calit in jumatate din cantitatea de ulei de masline si lasam cateva minute dar fara se sa coloreze . Adaugam anghinarele si potrivim de sare .Dam la foc iute pentru cateva minute .


Vanata o spalam, indepartam extremitatile si o taiem cuburi . La fel procedam cu dovleceii .


Intr-o alta tigaie , punem uleiul ramas si calim vanata si dovleceii impreuna cu usturoiul si putina sare .


Dupa cateva minute adaugam aceste legume in tigaia cu anghinare si dam la foc potrivit pentru alte 5 minute .


Adaugam busuiocul tocat marunt si maslinele. Potrivim de sare si piper .


Punem o oala cu apa la fiert si cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele amestecan pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele .Cand au fiert , se scurg bine de apa .


Servim pastele calde cu ragu de legume .


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ragu bogat in legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Andra_Constantinescu 1

31.10.2015, 18:36

Camelya 1

31.10.2015, 21:51

Gherca Daniela 1

01.11.2015, 10:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu roşii si mozzarella