Spaghete cu ragu bogat in legume

de Andreea Caroline in Paste, 31 Oct 2015 | 1112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip Spaghetti quadrati
  • 2 dovlecei
  • 2 anghinare
  • 1 vanata mica
  • 100 gr praz
  • 10 masline negre
  • 6 frunze busuioc
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu ragu bogat in legume:

Eu am folosit anghinare in ulei din conserva . Daca folositi anghinare proaspete, curatati mai intai eliminand frunzele dure si barba interioara ,taiati in bucati si puneti in apa cu suc de lamaie .


Prazul il curatam si taiem rondele .


Il punem la calit in jumatate din cantitatea de ulei de masline si lasam cateva minute dar fara se sa coloreze . Adaugam anghinarele si potrivim de sare .Dam la foc iute pentru cateva minute .


Vanata o spalam, indepartam extremitatile si o taiem cuburi . La fel procedam cu dovleceii .


Intr-o alta tigaie , punem uleiul ramas si calim vanata si dovleceii impreuna cu usturoiul si putina sare .


Dupa cateva minute adaugam aceste legume in tigaia cu anghinare si dam la foc potrivit pentru alte 5 minute .


Adaugam busuiocul tocat marunt si maslinele. Potrivim de sare si piper .


Punem o oala cu apa la fiert si cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele amestecan pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele .Cand au fiert , se scurg bine de apa .


Servim pastele calde cu ragu de legume .


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ragu bogat in legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Andra_Constantinescu 1

31.10.2015, 18:36

Camelya 1

31.10.2015, 21:51

Gherca Daniela 1

01.11.2015, 10:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu piept de pui