Spaghete milaneze

de jolygina in Spaghete, 25 Feb 2011 | 9885 vizualizari

 

ca sa nu se lipeasca pastele inainte punem in apa sare si o lingura de ulei de masline

 

INGREDIENTE

  • 200g ciuperci
  • 200g carnati
  • 500g sos de rosii
  • o lingura de unt sau margarina
  • sare,piper dupa gust
  • 500g spaghete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete milaneze:

Punem la fert intr-o oala apa la fiert cu uleiul de masline si o lingurita de sare ,cand a inceput sa clocoteasca punem pastele si le lasam sa fiarba cam 30 min sau cat scrie pe ambalajul lor

se scot pastele se clatesc cu apa rece

ne apucam sa pregatim carnatii taiati rondele ,ciupercutele si le calim putin intr-o lingura de unt sau margarina

cand  s-au calit adaugam sucul de rosii

condimentam cu sare si piper dupa gust si cand totul este gata turnam compozitia peste spaghete

pofta buna!!!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete milaneze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

jolygina 1

09.03.2011, 13:36

mai facem mamaie elena ,de ramas nu au mai ramas a cam papat alex tot ,a devenit un mancacios in ultima vreme

adry88 1

05.05.2011, 19:08

mada2704 1

08.09.2011, 11:44

jolygina am incercat reteta ta ieri si au iesit niste spaghete intr-adevar delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!