Spaghetti Bolognese

de Raisha in Spaghete, 28 Oct 2013 | 3616 vizualizari

 

Imi doream de mult sa incerc aceasta reteta si am gasit numeroase variante la ea pe internet. Am combinat cateva si iata ce mi-a iesit in final. Sper sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • Pt. paste:
  • -300-400 g. spaghetti
  • -1 l. apa
  • -sare
  • Pt. sos:
  • -400 g carne tocata amestec,
  • -o ceapa
  • -usturoi 2-3 catei
  • -ulei de masline 2 lg.
  • -1 morcov
  • -un ardei gras rosu
  • -ciuperci 100 g.
  • -o lingurita boia ardei dulce
  • -100 g pasta tomate
  • -1 ceasca apa
  • -un varf lingurita oregano
  • -sare si piper negru macinat
  • -parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese:

Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se calesc in cele doua linguri de ulei. Urmeaza ardeiul si morcovul care se calesc pana se inmoaie. Se adauga carnea tocata si cescuta cu apa si se lasa la calit, amestecandu-se putin din cand in cand sa se intrepatrunda cu legumele si sa nu se lipeasca de fund. Adaugam si ciupercutele spre final (daca sunt gata fierte la borcan/conserva). Cand carnea a fiert aproape complet se dilueaza pasta de tomate si se toarna peste perparat. Se condimenteaza cu sarea, piperul, boiaua dulce, oregano.


Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, puse in momentul in care apa clocoteste. Dupa ce au fiert al dente, se amesteca cu sosul pe care l-am pregatit. Le servim calde cu parmezan ras deasupra si busuioc daca aveti, daca nu sunt bune si asa.


Va doresc pofta buna!!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

28.10.2013, 19:52

Andreea Caroline 1

28.10.2013, 20:00

Ador pastele

Teo 1

28.10.2013, 20:04

sunt sigura ca e deliciu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos Bolognese