Paste bologneze

de Micutza Luana in Penne, 27 Dec 2013 | 2725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate pachet de paste
  • sare
  • Pentru sosul bolognez
  • carne tocata
  • un morcov
  • coada de la leustean
  • oregano
  • busuioc (eu am pus uscat daca aveti proaspat si mai bine)
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bologneze:

Pentru inceput pregatim sosul .


Peste uleiul incins punem carnea tocata pana prinde putina culoare .


Morcovul este curatat si dat prin razatoarea mica iar coada de leustean se toaca marunt si se adauga peste carne .


Sucul de rosii il adaugam si pe el impreuna cu mirodeniile si lasam circa 45 minute o ora sa fiarba la foc mic .


Punem apa la fiert pentru paste , cand da in fiert adaugam sarea si spaghetele.


Se fierb ,, al dente ,,


Se amesteca spaghetele cu sosul si se servesc si cu parmezan daca doriti .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bologneze" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

27.12.2013, 21:43

bune

Geanina87 1

28.12.2013, 08:55

babi5 1

28.12.2013, 14:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Bolognese