Spaghetti cu carne tocata in sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Spaghete, 31 Aug 2013 | 27105 vizualizari

 

Gustos, simplu, rapid!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 500 g spaghetti cu ou
  • 10 rosii potrivite
  • 50 g unt
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe albe mari
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • 2-3 frunzulite de busuioc verde
  • o legatura de verdeata proaspata: eu am folosit patrunjel
  • condimente dupa gust: sare, busuioc, un praf de chili, oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu carne tocata in sos de rosii:

Tocam ceapa, ardeiul capia, pe cel iute si usturoiul si le punem la calit in cele trei linguri cu ulei de masline. Cand devin translucide, adaugam carnea tocata si o lasam sa se patrunda bine, amestecand din cand in cand. Intre timp trecem rosiile prin razatoare si le adaugam in tigaie, condimentand dupa gust. Lasam sa fiarba totul la foc potrivit, atat cat sa scada sucul de rosii si sa ii confere consistenta dorita.


Pastele le punem la fiert in apa, impreuna cu un praf de sare. Cand sunt gata, le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam sa se scurga bine. Adaugam untul, le amestecam usor si le asezam "cuiburi" pe un platou/farfurie. Peste paste punem carnea in sos de rosii si pe deasupra presaram verdeata tocata!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu carne tocata in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Dya Daniela Andrei 1

02.09.2013, 22:27

Merci!

simona72 1

03.09.2013, 08:30

Delicioase!!

Dya Daniela Andrei 1

03.09.2013, 09:09

Merci!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii