Spanac cu mamaliguta si ou ochi

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 1 Mai 2014 | 2438 vizualizari

 

super bun si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 200-300 gr spanac fiert si pus la scurs
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 200-300 ml lapte.
  • MAMALIGA:
  • 2 pahare de 250 ml apa
  • un pahar de 250 ml faina de malai
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu mamaliguta si ou ochi:

Spanacul il tocam. Punem la incins uleiul si adaugam usturoiul pisat sa se caleasca cateva secunde, adaugam faina, omogenizam , punem spanacul si adaugam laptele. Se lasa la fiert 20-25 min la foc mic cat sa fiarba si sa se ingroase si condimentam cu sare.


Mamaliga: Punem apa cu sare la clocotit, cand apa clocoteste turnam in ploaie faina de malai amestecand continuu sa nu faca cocoloase si se lasa la fiert.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ou ochi

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu mamaliguta si ou ochi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 18:44

Supe prezentare!

MotanLaOale 1

02.05.2014, 00:36

laura_n 1

02.05.2014, 17:20

imi place tare mult combinatia! eu nu am pus niciodata faina, dar o sa incerc o data si varianta asta, cred ca iese cremos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri