Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2014 | 1659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. spanac proaspat
  • 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 cescuta hrisca
  • 1 linguita bobite de mustar
  • 3 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 ardei grasi galbeni/verzi
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite amidon alimentar
  • bucati de soia, 100 gr.
  • 1 lingurita delikat
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta:

Curatam spanacul, il spalam in mai multe ape si il oparim 5 minute in apa cu sare.


Ciupercile si ardeii se curata si se spala.


Se taie fasii si se calesc in 3 linguri de ulei impreuna cu bobitele de mustar, sare si piper dupa gust. Adaugam 1 cescuta de hrisca, 1 cescuta de apa si lasam sa fiarba pana scade apa si se umfla hrisca.


Lasam amestecul obtinut sa se racoreasca, apoi il trecem prin robot impreuna cu spanacul.


Cateii de usturoi se curata, se taie bucatele si se calesc in 2 linguri de ulei.


Adaugam amestecul maruntit de spanac, ciuperci si hrisca iar peste acesta turnam laptele in care am dizolvat amidonul.


Asezonam cu sare si piper dupa gust, amestecam in continuu si fierbem sosul la foc mic cca 15 minute.


Intr-o craticioara separata fierbem soia in apa cu delicat. Scurgem bucatile de soia, le prajim apoi in ulei pana se rumenesc usor.


Servim mancarea de spanac, hrisca si ciuperci cu bucati de soia prajita.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

28.11.2014, 21:12

Nu multumesc,raman la fasole...

dantes 1

29.11.2014, 08:13

Bun!

Adele 1

29.11.2014, 09:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci prajite