Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2014 | 4951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. spanac proaspat
  • 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 cescuta hrisca
  • 1 linguita bobite de mustar
  • 3 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 ardei grasi galbeni/verzi
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite amidon alimentar
  • bucati de soia, 100 gr.
  • 1 lingurita delikat
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta:

Curatam spanacul, il spalam in mai multe ape si il oparim 5 minute in apa cu sare.

Ciupercile si ardeii se curata si se spala.

Se taie fasii si se calesc in 3 linguri de ulei impreuna cu bobitele de mustar, sare si piper dupa gust. Adaugam 1 cescuta de hrisca, 1 cescuta de apa si lasam sa fiarba pana scade apa si se umfla hrisca.

Lasam amestecul obtinut sa se racoreasca, apoi il trecem prin robot impreuna cu spanacul.

Cateii de usturoi se curata, se taie bucatele si se calesc in 2 linguri de ulei.

Adaugam amestecul maruntit de spanac, ciuperci si hrisca iar peste acesta turnam laptele in care am dizolvat amidonul.

Asezonam cu sare si piper dupa gust, amestecam in continuu si fierbem sosul la foc mic cca 15 minute.

Intr-o craticioara separata fierbem soia in apa cu delicat. Scurgem bucatile de soia, le prajim apoi in ulei pana se rumenesc usor.

Servim mancarea de spanac, hrisca si ciuperci cu bucati de soia  prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ciuperci varianta mamei