Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De la 8 luni piticii pot papa spanac in diverse combinatii, cu galbenus de ou sau carnita.
Eu i-am facut cu pui si orez. Este bine sa preparam doar o portie pe care s-o manance imediat, fara a-l reincalzi. N-o sa spun exact ce cantitate am folosit pentru ca am facut mai mult si am mancat si noi
Mai intai am fiert carnea de pui, piept sau pulpa, apoi am pus o mana mare de spanac (a fost proaspat, din piata, curatat, spalat, oparit si pus la congelator). Cand a inceput sa fiarba am adaugat si 2-3 linguri cu orez, apoi am pus capac si am lasat la foc mic. Cand a inceput sa scada am adaugat lapte rece, treptat, cam o cana mare. Apoi am pus cativa catei de usturoi pisati si am mai lasat putin pe foc. Am condimentata cu putina nucsoara si 3 firicele de sofran. Dupa ce am stins am adaugat o lingura cu unt si am lasat acoperita craticioara cam jumatate de ora.
I-am pasat apoi piticului cu blenderul si restul am papat si noi, adaugand putina sare si samantana
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult