Spanac cu pui si orez- dupa 8 luni

de Oana in Mancare copii, 2 Mai 2009 | 9436 vizualizari

 

De la 8 luni piticii pot papa spanac in diverse combinatii, cu galbenus de ou sau carnita.

Eu i-am facut cu pui si orez. Este bine sa preparam doar o portie pe care s-o manance imediat, fara a-l reincalzi. N-o sa spun exact ce cantitate am folosit pentru ca am facut mai mult si am mancat si noi

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (jumatate de piept sau o pulpita)
  • o cana mare cu spanac oparit
  • 2-3 linguri cu orez
  • o cana mare cu lapte
  • cativa catei de usturoi pisati
  • 3 firicele de sofran
  • nucsoara
  • o lingura cu unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu pui si orez- dupa 8 luni:

Mai intai am fiert carnea de pui, piept sau pulpa, apoi am pus o mana mare de spanac (a fost proaspat, din piata, curatat, spalat, oparit si pus la congelator). Cand a inceput sa fiarba am adaugat si 2-3 linguri cu orez, apoi am pus capac si am lasat la foc mic. Cand a inceput sa scada am adaugat lapte rece, treptat, cam o cana mare. Apoi am pus cativa catei de usturoi pisati si am mai lasat putin pe foc. Am condimentata cu putina nucsoara si 3 firicele de sofran. Dupa ce am stins am adaugat o lingura cu unt si am lasat acoperita craticioara cam jumatate de ora.


I-am pasat apoi piticului cu blenderul si restul am papat si noi, adaugand putina sare si samantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu pui si orez- dupa 8 luni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

rose 1

09.02.2010, 13:24

yamiiiiiiiiiiiiiii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Orez Custard