Girafa din orez cu lapte

de epurasha2bb in Mancare copii, 17 Apr 2010 | 3170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri mari de orez fiert cu putin lapte
  • un varf de cutit de unt,
  •  1 lingurita de zahar pudra,
  •  1 lingurita de sirop de capsuni,
  • 1 lingura sucde portocale
  • si un praf usor de scortisoara.
  • bucatele de coaja de portocala 
  • -o mura din dulceata

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Girafa din orez cu lapte:

girafa e facuta asa:

3 linguri mari de orez fiert cu putin lapte se amesteca cat e caldut cu un varf de cutit de unt, 1 lingurita de zahar pudra, 1 lingurita de sirop de capsuni, 1 lingura suc de portocale si un praf usor de scortisoara.


Se formeaza apoi girafa si se orneaza cu bucatele de coaja de portocala drept petele girafei. Gata!ochisorul l-am facut dintr-o mura din dulceata! Boticul e roz de la siropul de capsuni! pe cornite si copite am pudrat putin praf de scortisoara! a iesit haios si gustos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Girafa din orez cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ela 1

18.04.2010, 00:25

imi plac animalutele tale la nebunie,mi-ar placea sa fiu copilul tau as manca tot din farfurie si as creste mareee,maree

epurasha2bb 1

19.04.2010, 08:20

ramo_cata 1

21.04.2010, 00:37

deci la animalute nu ma bag..fi'miu e innebunit dupa ele si sigur n-ar mai manca..ar sta si mi-ar arata intr-una girafa,catelul etc... imi plc tare mult retetele tale...ai un mare mare talent

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte