Spata de porc coapta la multicooker

de katty in Porc, 31 Aug 2017 | 3426 vizualizari

 

Cand am vazut cele 2 retete https://www.bucataras.ro/retete/spata-de-porc-prajita-la-multicooker-75017.html si https://www.bucataras.ro/retete/spata-de-porc-in-sos-74221.html  m-am gandit imediat la o bucata de spata moale, care se topeste in gura, inabusita intr-un sos delicios de rosii, asa ca am trecut la treaba. Am adaugat si un  morcov, asa ca in reteta Roxanei, pentru un plus de dulceata, insa l-am taiat mai subtire, un ardei kapia si o mana de masline si am renuntat la mustar, dar inainte am fragezit carnea cu putin vin.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de spata(1kg)
  • 150 ml vin rosu
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • o mana de masline kalamata
  • 200 ml sos de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spata de porc coapta la multicooker:

Taiem spata in bucati potrivite. Curatam morcovul si il taiem rondele cat mai subtiri.

Asezam carnea intr-un vas, punem morcovii, vinul, cimbru si foile de dafin si le lasam asa macar o ora. Punem carnea impreuna cu vinul si condimentele in  vasul de la Multicooker, il setam la modul Bake,180 de grade, timp de 60 de minute. Daca este nevoie puteti adauga si putina apa calda.

Dupa 30 de minute, punem si ardeiul kapia taiat cubulete . Inainte cu 10 minute de a fi gata punem sosul de rosii, sare, piper,maslinele, iar la sfarsit usturoiul. Servim cu patrunjel verde presarat deasupra langa o portie de cartofi sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc coapta la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura