Spate de curcan copt

de mihaelar63 in Curcan, 21 Ian 2016 | 2170 vizualizari

 

Comanda speciala - spate de curcan la cuptor. Prea simplu doar de pus la cuptor, risipa mare. Intai am dat intr-un clocot - doua cu legume si apoi doar l-am pus la copt. Am ramas si eu cu ceva - zeama pe baza careia am preparat ciorba gustoasa .
 

 

INGREDIENTE

  • 2 buc spate curcan
  • 1 morcov mare
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 tija telina
  • 1 ceapa
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita fulgi de usturoi
  • 4 linguri sos de rosi Cirio cu busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spate de curcan copt:


  1. Legumele se curata si se spala.

  2. Spatele se curata se spala si se taie in jumatate.

  3. Se pune la fiert in multa apa cu sare carnea si legumele.

  4. Eu am fiert 20 minute in oala sub presiune.

  5. Am scos spatele de curcan din zeama.

  6. Nu se arunca apa si legumele in care a fiert carnea. Se foloseste ca baza pentru o supa sau o ciorba.

  7. Am tapetat o tava cu foaie de copt si am pus in ea spatele de curcan uns cu sos de rosii cu busuioc + fulgi de usturoi.

  8. Am stropit cu putin ulei si am dat tava la cuptorul incins pana cand pielea a devenit crocanta.

  9. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor in parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spate de curcan copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Constelatialeu 1

21.01.2016, 15:19

Asta-mi place mai mult decat pulpele..eu trebuie sa rod ceva oase...

delia64 1

21.01.2016, 15:46

Bunatateee!!!!

Rocsi 1

21.01.2016, 19:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Turta dulce
  • 30

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

  • 05

    J

  • 06

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpe si piept de curcan in sos de citrice