Spatzle cu amestec de mirodenii

de simona72 in Paste, 8 Dec 2013 | 2406 vizualizari

 

Nimic mai simplu pt o masa de pranz...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga spatzle
  • 1 punga amestec de mirodenii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 bucata carnat cu cimbru de la Sergiana
  • 3-4 felii de pulpa de porc crud uscata de la Sergiana
  • 1 cutie suc de rosii 500 ml
  • 1 cescuta vin rosu
  • 1 lingrita sos Piri Piri sau orice sos iute
  • 150 gr masline Kalamata
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spatzle cu amestec de mirodenii:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.


Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in 2 linguri ulei de masline. Se adauga carnatul taiat feliute, la fel si pulpa de porc si se calesc usor. Apoi vine randul usturoiului taiat feliute si sucul de rosii. Lasam pe foc sa fiarba 15-20 minute, pana carnurile sunt patrunse. Adaugam mirodeniile, sosul iute, vinul, amestecam si adaugam pastele si maslinele. Amestecam bine toate ingredientele, punem tot amestecul intr-un vas termorezistent si dam vasul inca 15 minute la cuptor la 160-170 grade.


Serviti pastele calde. Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

merg de minune alaturi de muraturi

2

atentie, pastele absorb tot lichidul(sosul), asa ca daca vi se par prea uscate mai adaugati din apa in care au fiert pastele si/sau suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Spatzle cu amestec de mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

_Alina_ 1

09.12.2013, 12:17

Panacris 1

10.12.2013, 11:33

am intrat că am zis că-i mai de post, adică fără carne Dar merge și cu carne și cârnați!

simona72 1

10.12.2013, 13:17

merge si fara Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu crenvusti