Spirale cu kaizer şi cu sos alb

de Crista_Luca in Paste, 24 Oct 2010 | 5531 vizualizari

 

usor de facut si foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet macaroane spirale
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • kaizer - 300- 400 gr
  • smantana - o cutie 350gr sau 500 gr
  • cascaval
  • putin unt pt prăjit
  • delikat, sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu kaizer şi cu sos alb:

Se fierb macaroanele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.

Se taie ceapa marunt, şi se căleste în unt,după care se adaugă kaizerul taiat cubuleţe, la fel si ardeii, se taie şi se adaugă in compoyitie. Dupa ce s-au patruns bine, se adauga smantana, sare piper sau delikat, se amesteca bine, se lasa 5 min pe foc.

Macaroanele se amesteca cu aceasta compoziţie , se presara cascaval deasupra  şi ...poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu kaizer şi cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Laly 1

24.10.2010, 22:50

Daca este bun vin si eu la o portie

nadina73 1

25.10.2010, 01:42

chiar demult nu am facut paste

kamy 1

25.10.2010, 22:17

bunee pasteleimi plac 5f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu kaizer si parmezan