Spuma de capsuni

de lacrimioara in Dulciuri, 4 Apr 2011 | 2528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri,
  • 500 capsuni,
  • 5 linguri de zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 200 ml frisca.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Capsunile le dam prin robot, le tocam. Peste ele punem albusurile impreuna cu zaharul, batem spuma tare. Punem frisca batuta cu 2 plicuri zahar vanilat peste spuma de albusuri, dupa care dam la frigider pana se raceste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

esmerandra 1

07.04.2011, 14:18

am facut si eu duminica spuma de capsuni....tare buna....

mena29 1

02.05.2011, 17:05

Mmm,ce buuuna!

adry88 1

01.06.2011, 21:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!