Spuma de capsuni si banane

de sandytza in Prajituri, 9 Iun 2009 | 3209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri de ou1 cana mare de capsuni2 banane1 cana de zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni si banane:

Se bat albusurile cu zaharul spuma pe abur. Eu am fiert apa, apoi am luat oala de pe foc si am bagat bolul in ea ,cu grija sa nu intre apa in bol , si am batut albusurile.Eu nu am pus tot zaharul pentru ca au fost destul de dulci capsunii si am adaugat un pic mai mult la banane.Se imparte in doua boluri , in cantitati egale.

Se zdrobesc capsunii si bananele

Se adauga fiecare in cate un bol unde s-a impartit spuma si se mai bate cu mixerul pana se omogenizeaza. In spuma de banane se pune un pic de suc de lamaie ca sa nu se oxideze .

Se imparte in cupe dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni si banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

Bucataras Dragos 1

10.06.2009, 19:30

5 furculite

sandytza 1

11.06.2009, 11:17

Multumesc

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:22

chiar ar merge un paharel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mere