Spuma de frisca cu dovleac

de lia maria in Dulciuri, 14 Mai 2010 | 3435 vizualizari

 

Pentru ca tot aveam dovleac copt, m-am gandit sa fac si altceva cu el : ceva rapid, dulce, nou si atragator. Asa s-a nascut aceasta reteta care sa dovedit a fi un desert deosebit de bun.

 

INGREDIENTE

  • 200g dovleac copt
  • 250g frisca Hulala
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de frisca cu dovleac:

Se bate frisca tare, se adauga bucatile de dovleac copt si se mixeaza. Se serveste in cupe. Ornam dupa imaginatie.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de frisca cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

14.05.2010, 19:28

lia,sper ca de-acu stii ca tot ce-i in cupe e al meu

silvi0ara 1

14.05.2010, 21:25

Dupa cum arata ,cred ca este tare delicioasa.

nadina73 1

15.05.2010, 13:48

super lia ,mie imi place mult dovleacu,5 furci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu doua creme