Spuma de frisca cu dovleac

de lia maria in Dulciuri, 14 Mai 2010 | 3141 vizualizari

 

Pentru ca tot aveam dovleac copt, m-am gandit sa fac si altceva cu el : ceva rapid, dulce, nou si atragator. Asa s-a nascut aceasta reteta care sa dovedit a fi un desert deosebit de bun.

 

INGREDIENTE

  • 200g dovleac copt
  • 250g frisca Hulala
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de frisca cu dovleac:

Se bate frisca tare, se adauga bucatile de dovleac copt si se mixeaza. Se serveste in cupe. Ornam dupa imaginatie.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de frisca cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

14.05.2010, 19:28

lia,sper ca de-acu stii ca tot ce-i in cupe e al meu

silvi0ara 1

14.05.2010, 21:25

Dupa cum arata ,cred ca este tare delicioasa.

nadina73 1

15.05.2010, 13:48

super lia ,mie imi place mult dovleacu,5 furci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si ciocolata