Spuma de frisca cu dovleac

de lia maria in Dulciuri, 14 Mai 2010 | 2982 vizualizari

 

Pentru ca tot aveam dovleac copt, m-am gandit sa fac si altceva cu el : ceva rapid, dulce, nou si atragator. Asa s-a nascut aceasta reteta care sa dovedit a fi un desert deosebit de bun.

 

INGREDIENTE

  • 200g dovleac copt
  • 250g frisca Hulala
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de frisca cu dovleac:

Se bate frisca tare, se adauga bucatile de dovleac copt si se mixeaza. Se serveste in cupe. Ornam dupa imaginatie.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de frisca cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

14.05.2010, 19:28

lia,sper ca de-acu stii ca tot ce-i in cupe e al meu

silvi0ara 1

14.05.2010, 21:25

Dupa cum arata ,cred ca este tare delicioasa.

nadina73 1

15.05.2010, 13:48

super lia ,mie imi place mult dovleacu,5 furci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!