Spuma de vanilie cu mango

de ianculubita in Dulciuri, 14 Apr 2016 | 547 vizualizari

 

Este un desert racoritor pentru zilele calduroase care se apropie!

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • 50g crema de branza
  • 1lingurita rasa cu faina
  • esenta de vanilie
  • 1lingura seminte de mac
  • 2foi de gelatina
  • 4linguri frisca lichida
  • 2linguri zahar
  • 1plic zahar vanilat
  • 2mango bine coapte
  • 1lamaie verde
  • 1ceasca cu afine pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de vanilie cu mango:

Intr-un vas pe bain-marie se pun galbenusurile,branza,frisca,semintele de mac, faina, esenta de vanilie,se amesteca continuu cu telul pana se ingroasa putin, apoi se da vasul deoparte,se incorporeaza gelatina hidratata in apa rece si putina coaja de lamaie verde rasa, dupa care se da vasul la frigider.


Se bat bine albusurile cu zahar si zahar vanilat apoi se amesteca usor cu crema bine racita. Se imparte spuma in cupe si se lasa la frigider; se paseaza bine pulpa de mango, oprind o felie pentru decor, impreuna cu zeama de lamaie si restul de coaja rasa, se imparte de asemenea aceasta pasta in cupe peste spuma, se orneaza cu cubulete de mango si afine apoi se lasa la frigider pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de vanilie cu mango" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

14.04.2016, 20:57

Delicioasa!

Gherca Daniela 1

15.04.2016, 08:52

ianculubita 1

15.04.2016, 09:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Papanasi