St Louis sos de barbeque

de Mitinita in Pt. carne, 25 Sep 2011 | 5933 vizualizari

 

Eu stau departe,foarte departe,de sosurile din supermarketuri. Ma aventurez numai la cele cunoscute,cum ar fi sosul iute thailandez. Ca de obicei, imi fac ce se poate face de casa.

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente:
  •  1 cup ketchup 
  • 1/4 cup apa
  • 2-3 linguri de otet 
  • 1-2 linguri zahar (sau dupa gust)
  •  1 lingura de mustar 
  • 1lingurita de usturoi pudra 
  • 1/4 lingurita cayenne sau ardei iute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA St Louis sos de barbeque:


Se pun toate ingredientele intr-o craticioara si se pun la foc mic.


Se tine cam 10 minute pe foc sau pana cand s-a evaporat toata apa si s-a format un sos.


Se ia de pe foc,se lasa sa se raceasca si se pune intr-un borcan sau container.


Se pastreaza la frigider.


E si mai bun a doua zi.


TIPS-URI

1

E si mai bun a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "St Louis sos de barbeque" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Mitinita 1

04.10.2011, 08:58

criss bineinteles ca si pe restul

EmmaIoana 1

19.10.2011, 12:31

minunat, l-am facut si eu e superrrrrrrrrrrr

Mitinita 1

21.10.2011, 10:04

Emma,ma bucur ca ti-a placut si tie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Sos de rodie