St Louis sos de barbeque

de Adinuta san in Pt. carne, 25 Sep 2011 | 4844 vizualizari

 

Eu stau departe,foarte departe,de sosurile din supermarketuri. Ma aventurez numai la cele cunoscute,cum ar fi sosul iute thailandez. Ca de obicei, imi fac ce se poate face de casa.

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente:
  •  1 cup ketchup 
  • 1/4 cup apa
  • 2-3 linguri de otet 
  • 1-2 linguri zahar (sau dupa gust)
  •  1 lingura de mustar 
  • 1lingurita de usturoi pudra 
  • 1/4 lingurita cayenne sau ardei iute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA St Louis sos de barbeque:


Se pun toate ingredientele intr-o craticioara si se pun la foc mic.


Se tine cam 10 minute pe foc sau pana cand s-a evaporat toata apa si s-a format un sos.


Se ia de pe foc,se lasa sa se raceasca si se pune intr-un borcan sau container.


Se pastreaza la frigider.


E si mai bun a doua zi.


 

TIPS-URI

1

E si mai bun a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "St Louis sos de barbeque" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Adinuta san 1

04.10.2011, 08:58

criss bineinteles ca si pe restul

EmmaIoana 1

19.10.2011, 12:31

minunat, l-am facut si eu e superrrrrrrrrrrr

Adinuta san 1

21.10.2011, 10:04

Emma,ma bucur ca ti-a placut si tie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Champignonsoße(sos de Champignon)