Stelute cu telemea

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2010 | 3022 vizualizari

 

M-am inspirat din patratelele cu telemea, reteta postata de ala_oancea, careia ii multumesc . sunt super bune si se mananca toate odata. eu le-am facut stelute si am mai pus ceva in plus la ingrediente

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 250 g faina
  • 250 g telemea
  • 200 g unt
  • condiment pentru cartofi prajiti
  • 1/2 lingurita boia dulce
  •  chimen

Pentru uns

  • 1 ou batut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu telemea:

Intr-u vas incapator punem faina si peste ea se pun untul la temperatura camerei, telemeaua rasa pe razatoarea cu ochiuri mici, oul, condimentul pentru cartofi prajiti si boiaua. Se framanta un aluat care se lasa la rece 15 minute.


Se intinde pe masa infainata o foaie mai groasa din care se decupeaza formele dorite, se ung cu ou, se presara cu chimen si se pun la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ala_oancea 1

22.01.2010, 09:58

Ma bucur ca v-au placut

Bucataras, v-a fost dor de mine ? Am luat o mica pauza ... de abia mi-am revenit dupa concediu. Dar revin in forta, promit.

Bunica 1

22.01.2010, 22:48

Ala, te asteptam cu drag !

FlyingRoo 1

22.04.2010, 01:16

Madi, le-am facut si le-am dus la cucoanele de la biserica - s-au batut turcii la gura lor!

Habar nu am ce e acela "condiment pentru cartofi prajiti", insa le-am pus "condiment pentru pizza"!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv platou de sarbatori 3