Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume

de Satisfyyourcravings in Pui, 21 Mar 2013 | 3271 vizualizari

 

Un preparat rapid, gustos şi foarte colorat!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi
  • 1 morcov mediu, tăiat felii
  • 1/3 dovlecel tăiat longitudinal în 2, apoi felii
  • 70 grame broccoli, desfăcut în buchețele
  • 40 grame muguri de fasole
  • 2 căței de usturoi
  • 1/2 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură sos picant
  • 1/2 lingură sos de soia
  • 1 fir de ceapă verde, tăiat rondele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume:

Într-un wok se încălzește uleiul. Se adaugă usturoiul și se lasă la infuzat, la foc mic 1-2 minute, fără ca acesta să se ardă. Se adaugă carnea și se dă focul la mediu spre mare. Se amestecă frecvent până când devine ușor albă. Se adaugă morcovul și dovlecelul. Se gătesc, amestecând frecvent 3-4 minute. Se adaugă broccoli și mugurii de fasole. 

Se gătesc 1 minut, se adaugă sosul picant și cel de soia și se mai lasă 1 minut. 

Se ornează cu ceapă verde. 

TIPS-URI

1

Sosul picant poate fi înlocuit cu chili.

2

Preparatul meu are o culoare roșiatică din cauza morcovului care era mov. Dacă folosiți specia comună, preparatul va avea o culoare mult mai deschisă.

3

Uleiul de măsline poate fi înlocuit cu ulei de cocos

4

Calorii pe porție: 300

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu pui, muguri de fasole şi legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Stir-fry de pui cu sos de stridii