Stiuca la gratar in foaie de copt

de violeta30 in Peste, 29 Mar 2015 | 9524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca cam in jur de 2 kg
  • sare
  • hartie de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca la gratar in foaie de copt:

Curatam pestele de intestine, scoatem branhiile, apoi il spalam bine sa nu ramana urme de sange. Nu dam solzii jos. Il stergem cu prosoape de hartie pentru a nu ramane urme de apa si il saram atat pe interior, cat si pe afara. Ungem cu putin ulei si il invelim in hartie de copt.

Incingem gratarul si punem pestele la copt pe toate partile, avand grija sa nu il ardem. Pentru a vedea daca s-a copt bine tragem putin de hartie si incercam carnea (nu trebuie lasat foarte mult pentru ca se usuca si devine inecacios).

Cand e gata, il scoatem pe o tava si il lasam putin sa se raceasca, apoi curatam hartia. Vom observa ca pielita se va lua foarte bine ramanand doar carnea alba.

Se serveste cu mujdei de usturoi din belsug sau cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca la gratar in foaie de copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav fript cu legume...