Strawberry Cheesecake

de Zamfira in Torturi, 24 Iun 2012 | 1702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. biscuiti
  • 120 gr. unt
  • 1 kg. capsuni
  • 500 gr. branza dulce de vaci
  • 250 ml frisca
  • 1 budinca de frisca (500 ml lapte, 3-4 linguri zahar)
  • 2 esente vanilie
  • 2 plicuri gelatina
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
  • Ornat:
  • 250 ml frisca
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strawberry Cheesecake:

Pregatim budinca de frisca ( comf. plic), si-o lasam la racit. Zdrobim biscuitii si ii amestecam cu untul topit. Asezam pe fundul unei tavi de tort cu margine detasabila un strat consistent de biscuiti si lasam o parte din ei pentru stratul superior.


Spalam casunile, le scurgem de apa si le vom aseza peste biscuiti, pe marginea tavii, punem una dupa alta cate o jumatate de capsuna.


Pregatim crema de branza:


amestecam branza de vaci cu zaharul pudra si adaugam budinca rece. Omogenizam foarte bine totul si adaugam apoi gelatina, esentele de vanilie, zaharul vanilat si frisca batuta tare. Vom amesteca toate ingredientele f.f. bine pana la omogenizare totala.


Turnam crema branza peste capsuni, punem biscuitii ramasi deasupra.


Ornament: Punem frisca deasupra tortului iar capsunile le vom invelim in ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strawberry Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

laura_n 1

25.06.2012, 14:12

o deliciosenie!

Sim0na 1

25.06.2012, 22:40

Frumos si delicios!!!

BuburuzaBubu 1

26.06.2012, 09:25

yuuumy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu capsuni