Strawberry Cheesecake

de Zamfira in Torturi, 24 Iun 2012 | 1871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. biscuiti
  • 120 gr. unt
  • 1 kg. capsuni
  • 500 gr. branza dulce de vaci
  • 250 ml frisca
  • 1 budinca de frisca (500 ml lapte, 3-4 linguri zahar)
  • 2 esente vanilie
  • 2 plicuri gelatina
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
  • Ornat:
  • 250 ml frisca
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strawberry Cheesecake:

Pregatim budinca de frisca ( comf. plic), si-o lasam la racit. Zdrobim biscuitii si ii amestecam cu untul topit. Asezam pe fundul unei tavi de tort cu margine detasabila un strat consistent de biscuiti si lasam o parte din ei pentru stratul superior.


Spalam casunile, le scurgem de apa si le vom aseza peste biscuiti, pe marginea tavii, punem una dupa alta cate o jumatate de capsuna.


Pregatim crema de branza:


amestecam branza de vaci cu zaharul pudra si adaugam budinca rece. Omogenizam foarte bine totul si adaugam apoi gelatina, esentele de vanilie, zaharul vanilat si frisca batuta tare. Vom amesteca toate ingredientele f.f. bine pana la omogenizare totala.


Turnam crema branza peste capsuni, punem biscuitii ramasi deasupra.


Ornament: Punem frisca deasupra tortului iar capsunile le vom invelim in ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strawberry Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

laura_n 1

25.06.2012, 14:12

o deliciosenie!

Sim0na 1

25.06.2012, 22:40

Frumos si delicios!!!

BuburuzaBubu 1

26.06.2012, 09:25

yuuumy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu capsuni fara coacere