Stridii cu sos de ceapa si unt

de Bya Ralu in Fructe de mare, 22 Iun 2012 | 4976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de stridii
  • 1/2 ceapa alba
  • unt
  • vin alb sau rosu(eu am avut doar rosu)
  • patrunjel
  • condimente
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stridii cu sos de ceapa si unt:

Se spala fiecare bucata foarte bine, se freaca cu peria de sarma pentru a inlatura totul. Se pune intr-o tava si se da la cuptor 10-15 minute. Intr-o tigaie se pune unt si ceapa taiata marunt, se lasa pana se rumeneste, dupa care se stinge cu 1/2 cana de vin alb sau rosu, se adauga si putin patrunjel tocat. Se adauga vegeta, piper alb, salvie, rozmarin si putin ardei iute. Se lasa cca 10 minute. Cand a trecut timpul pentru cuptor, se scoate tava, stridiile se desfac de la mijloc cu un cutit, se scoate fiecare bucatica cu grija, se clateste cu apa rece si se adauga in tigaie cu sosul format. Cochiliile se spala bine si pe fiecare se adauga o bucata de stridie cu sosul format. Se stropesc toate cu multa zeama de lamaie si se pune putin patrunjel tocat


 

TIPS-URI

1

Nu trebuie sa lipseasca un savignon blanc sau o sampanie

Daca ti-a placut reteta noastra "Stridii cu sos de ceapa si unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

12.03.2013, 20:57

crisulina asa e

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 18:23

interesanta reteta

Bya Ralu 1

07.12.2013, 19:13

mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stridii cu sos de vin