Stroganoff

de Anamaria7 in Vita, 24 Aug 2009 | 4873 vizualizari

 

Are o aroma inedita! (reteta nu imi apartine, dar trebuie sa v-o impartasesc!)

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de vita fara grasime
  •  2 cepe
  • 500g ciuperci
  • 20g bulion
  • 200g smantana
  • 30g mustar dulce
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel
  • ulei, unt pentru calit
  • boia, sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stroganoff:

Carnea spalata si scursa se taie in cubulete de 3cm si se caleste in ulei pana cand scade toata apa ce iese din ea si se rumeneste. In uleiul ramas se adauga putin unt si se caleste ceapa taiata solzisori. Se stinge cu boia, bulion, supa sau apa fierbinte cu putin Knorr (0.5litri). Se introduce carnea, piperul si celelalte condimente si usturoiul taiat marunt si se lasa la fiert timp de 30 de minute.


Ciupercile taiate feliute se calesc in unt pana cand scade zeama. Apoi se adauga mustarul si smantana si se amesteca pana cand se leaga sosul. Dupa ce mai fierb 2-3 minute se adauga peste amestecul de carne.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bunica 1

25.08.2009, 22:28

Bine ai venit printre noi! Stroganoff arata foarte bine.Cred ca se servaste cu patrunjel deasupra. Asa-i?

adasev12 1

12.05.2012, 01:11

f bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita