Strudel cu mere

de miremirc in Dulciuri, 23 Mar 2011 | 9339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foi de placinta
  • 9 mere mari (aproximativ1,5 kg)
  • 18 lg zahar
  • 6 lgt gris
  • scortisoara
  • ulei
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

Curatam merele si le dam pe razatoarea mare.


Desfacem aluatul de foietaj si ungem foaia cu ulei, punem merele (le stoarcem in pumn ca sa scoatem sucul de mere inainte de a le aseza pe foaie), 3 lg de zahar, 1 lgt gris si scortisoara dupa gust.


Rulam cate 2 foi ( in pachet sunt 12 foi, deci ne vor iesi 6 rulouri cu mere ; eu am in tava doar 5 bucati, a 6-a am pus-o intr-o tava de chec si nu i-am mai facut poza) si le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Capetele trebuie stranse si adunate sub ruloul de mere.


Dupa ce am asezat toate rulourile cu mere in tava le ungem cu mult ulei (deoarece sunt foarte uscate foile) si le dam la cuptor pana se rumenesc.


Dupa ce sa-u rumenit, le scoatem din cuptor si le acoperim cu un prosop de bucatarie curat pana se racesc putin , apoi le stropim cu zahar pudra.


Delicios! :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

adry88 1

02.06.2011, 16:48

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 12:53

la favorite cu ea

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 22:13

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ,,turnata,, cu mere