Strudele cu dulceata de visine si nuca

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 16 Mar 2016 | 2374 vizualizari

 

Un desert rapid și delicios, perfect pentru zilele de post! 

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 1/2 borcan dulceață de vișine
  • 3 lg nuca măcinată
  • 1 lg nuca de cocos
  • Zahar pudra
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu dulceata de visine si nuca:

Se da drumul la cuptor.


Dulceata se amestecă cu nuca.


Aluatul, dezghețat în prealabil, se întinde și se taie în 18 dreptunghiuri.


Se pune dulceață și se rulează. Se pun în tava tapetata cu hârtie de copt și se crestează puțin. Deasupra se presară mac.


Se coc la foc mediu, pana devin aurii.


Când sunt gata se pudrează cu zahar.


Poftă buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu dulceata de visine si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

17.03.2016, 08:41

As vrea vreo doua la

Camelya 1

17.03.2016, 11:22

Yamiii, ce bun!

noiinbucatarie 1

22.03.2016, 12:53

Si eu vreau cateva!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post