Stufat cu carne de vitel

de MotanLaOale in Vita, 2 Mai 2011 | 10618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept vitel
  • 6 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi usturoi verde
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta tomate
  • 3-4 rosii
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu carne de vitel:

Pieptul de vitel se taie in bucati potrivite si se spala.


Ceapa veche se curata si se toaca marunt.


Intr-o cratita se pun 3-4 linguri ulei cu ceapa tocata si carnea si se lasa 2-3 minute pana se albeste carnea.


Se adauga apa si un pic de sare si se lasa la fiert 30-40 minute.


Intre timp se curata ceapa si usturoiul verde, se spala si se taie bucati de 3-4 centimetri si partea alba si partea verde.


Cand este fiarta carnea se scoate pe o faefurie si se scot oasele.


Se pune ceapa si usturoiul verde in cratita si se lasa cateva minute sa scada.


Se adauga si carnea in cratita si se lasa la fiert 15-20 minute.


Se adauga rosiile taiate marunt se adauga pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.


Se incinge cuptorul si se pune cratita si se lasa pana scade cat dorim.


Se potriveste de sare si se lasa sa se rumeneasca putin la suprafata si sa iasa uleiul deasupra si este gata.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

03.05.2011, 16:45

adry88 1

06.05.2011, 11:45

MotanLaOale 1

06.05.2011, 11:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza