Stufat cu carne de vitel

de MotanLaOale in Vita, 2 Mai 2011 | 9713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept vitel
  • 6 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi usturoi verde
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta tomate
  • 3-4 rosii
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu carne de vitel:

Pieptul de vitel se taie in bucati potrivite si se spala.


Ceapa veche se curata si se toaca marunt.


Intr-o cratita se pun 3-4 linguri ulei cu ceapa tocata si carnea si se lasa 2-3 minute pana se albeste carnea.


Se adauga apa si un pic de sare si se lasa la fiert 30-40 minute.


Intre timp se curata ceapa si usturoiul verde, se spala si se taie bucati de 3-4 centimetri si partea alba si partea verde.


Cand este fiarta carnea se scoate pe o faefurie si se scot oasele.


Se pune ceapa si usturoiul verde in cratita si se lasa cateva minute sa scada.


Se adauga si carnea in cratita si se lasa la fiert 15-20 minute.


Se adauga rosiile taiate marunt se adauga pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.


Se incinge cuptorul si se pune cratita si se lasa pana scade cat dorim.


Se potriveste de sare si se lasa sa se rumeneasca putin la suprafata si sa iasa uleiul deasupra si este gata.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

03.05.2011, 16:45

adry88 1

06.05.2011, 11:45

MotanLaOale 1

06.05.2011, 11:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel ca la mama acasa