Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Bunatati pentru colindatori
Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare, rozmarin, boia de ardei, se spumeaza de cate ori este nevoie.
Intr-o tigaie, adaugam uleiul, untura si cand s-a incalzit, adaugam carnea pe care o prajim pe ambele parti.
Scoatem carnea intr-un bol pe care il acoperim.
In uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa tocata marunt, o calim putin dupa care adaugam leurda si usturoiul tocat, calim putin dupa care adaugam rosiile impreuna cu sucul.
Potrivim cu sare, piper, boia de ardei dupa gust, carnea, 2 cani din zeama in care a fiert carnea, acoperim si lasam pana ce scade sosul.
La final, adaugam cana de vin,1 ceapa verde tocata, condimente dupa gust (daca este nevoie).
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult