Stufat cu iepure

de Lau in Iepure, 7 Ian 2017 | 628 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure (pulpe, aripi, coaste)
  • rozmarin
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 cutie rosii in suc
  • 1 cana vin rosu(alb)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura untura
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu iepure:

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare, rozmarin, boia de ardei, se spumeaza de cate ori este nevoie.


Intr-o tigaie, adaugam uleiul, untura si cand s-a incalzit, adaugam carnea pe care o prajim pe ambele parti.


Scoatem carnea intr-un bol pe care il acoperim.


In uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa tocata marunt, o calim putin dupa care adaugam leurda si usturoiul tocat, calim putin dupa care adaugam rosiile impreuna cu sucul.


Potrivim cu sare, piper, boia de ardei dupa gust, carnea, 2 cani din zeama in care a fiert carnea, acoperim si lasam pana ce scade sosul.


La final, adaugam cana de vin,1 ceapa verde tocata, condimente dupa gust (daca este nevoie).


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

07.01.2017, 23:10

tare bine arata si iepurele e foarte gustos

Lau 1

08.01.2017, 09:53

dantes 1

08.01.2017, 11:07

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de porc