Stufat cu pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 14 Mai 2015 | 1632 vizualizari

 

O mancare foarte aromata.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui;
  • 300 ml supa de legume;
  • 5-6 linguri ulei de masline;
  • 100 g ceapa verde;
  • 100 g usturoi verde;
  • 250 g rosii decojite;
  • jumatate de pahar de vin alb;
  • o legatura de marar;
  • o legatura de patrunjel;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • sare, dupa gust.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu pui:

Se portioneaza carnea, se spala, se da cu sare si se inabuse in ulei cu putina supa.


Se curata ceapa si usturoiul, se spala, se taie bastonase si se adauga peste carne. Se inabusa si acestea putin, dupa care se adauga rosiile decojite si taiate felii, restul de supa si boiaua de ardei dulce. Se acopera cu vasul cu un capac si se lasa sa se inabuse in continuare la foc mediu, adaugandu-se apa in cazul in care sosul scade.


La final, se toarna vinul, se presara verdeata tocata marunt si se potriveste de sare.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

15.05.2015, 13:01

Super

Rocsi 1

15.05.2015, 20:47

Ce gustos!

dantes 1

16.05.2015, 11:51

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute albe(fierte) cu sos alb