Stufat de miel a la Radu Anton Roman

de Gusti in Oaie, 1 Mai 2009 | 20406 vizualizari

 

“Iar daca e minune si sarbatoare, de ce sa nu ne gindim la o Feteasca neagra venind la masa in haine suave, visinii, ametind pe cei din jur …”

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de miel
  • 3-5 legaturi ceapa verde
  • 3-5 legaturi de usturoi verde
  • 1 legatura groasa de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de faina
  • 2 legaturi de marar
  • sare
  • piper boabe
  • boia
  • 1 pahar de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel a la Radu Anton Roman:

Ceapa si usturoiul verde se impletesc in coronita si se pun la rumenit in ulei.


Ceapa se toaca marunt.


Carnea se taie portii.


Cind s-au inmuiat, usturoiul si ceapa verde se scot.


In acelasi ulei se pun carnea si ceapa tocata la calit, cu boia si piper boabe.


Cind s-au rumenit usor, se sting cu apa si se lasa sa legumeasca la foc mic, acoperit, cam 1 jumatate de ora, pina se patrunde carnea.


Se toaca marar si patrunjel.


Se desface faina in putina apa calda.


Se pune faina in fiertura, se amesteca, se lasa sa dea in clocot.


Se adauga coronitele de ceapa si usturoi, se lasa sa bulbuceasca totul inca un sfert de ora.


Se sareaza, se presara verdeata.


E minune!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel a la Radu Anton Roman" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

andreea_angelo 1

16.11.2012, 20:25

ce bine arata,bravo ,imi placeeee

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel