Stufat de miel a la Radu Anton Roman

de Gusti in Oaie, 1 Mai 2009 | 21887 vizualizari

 

“Iar daca e minune si sarbatoare, de ce sa nu ne gindim la o Feteasca neagra venind la masa in haine suave, visinii, ametind pe cei din jur …”

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de miel
  • 3-5 legaturi ceapa verde
  • 3-5 legaturi de usturoi verde
  • 1 legatura groasa de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de faina
  • 2 legaturi de marar
  • sare
  • piper boabe
  • boia
  • 1 pahar de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel a la Radu Anton Roman:

Ceapa si usturoiul verde se impletesc in coronita si se pun la rumenit in ulei.


Ceapa se toaca marunt.


Carnea se taie portii.


Cind s-au inmuiat, usturoiul si ceapa verde se scot.


In acelasi ulei se pun carnea si ceapa tocata la calit, cu boia si piper boabe.


Cind s-au rumenit usor, se sting cu apa si se lasa sa legumeasca la foc mic, acoperit, cam 1 jumatate de ora, pina se patrunde carnea.


Se toaca marar si patrunjel.


Se desface faina in putina apa calda.


Se pune faina in fiertura, se amesteca, se lasa sa dea in clocot.


Se adauga coronitele de ceapa si usturoi, se lasa sa bulbuceasca totul inca un sfert de ora.


Se sareaza, se presara verdeata.


E minune!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel a la Radu Anton Roman" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

andreea_angelo 1

16.11.2012, 20:25

ce bine arata,bravo ,imi placeeee

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:19

Rahela Velicu 1

26.04.2018, 22:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel in vas roman