Stufat de miel a la Radu Anton Roman

de Gusti in Oaie, 1 Mai 2009 | 24043 vizualizari

 

“Iar daca e minune si sarbatoare, de ce sa nu ne gindim la o Feteasca neagra venind la masa in haine suave, visinii, ametind pe cei din jur …”

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de miel
  • 3-5 legaturi ceapa verde
  • 3-5 legaturi de usturoi verde
  • 1 legatura groasa de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de faina
  • 2 legaturi de marar
  • sare
  • piper boabe
  • boia
  • 1 pahar de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel a la Radu Anton Roman:

Ceapa si usturoiul verde se impletesc in coronita si se pun la rumenit in ulei.


Ceapa se toaca marunt.


Carnea se taie portii.


Cind s-au inmuiat, usturoiul si ceapa verde se scot.


In acelasi ulei se pun carnea si ceapa tocata la calit, cu boia si piper boabe.


Cind s-au rumenit usor, se sting cu apa si se lasa sa legumeasca la foc mic, acoperit, cam 1 jumatate de ora, pina se patrunde carnea.


Se toaca marar si patrunjel.


Se desface faina in putina apa calda.


Se pune faina in fiertura, se amesteca, se lasa sa dea in clocot.


Se adauga coronitele de ceapa si usturoi, se lasa sa bulbuceasca totul inca un sfert de ora.


Se sareaza, se presara verdeata.


E minune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel a la Radu Anton Roman" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

andreea_angelo 1

16.11.2012, 20:25

ce bine arata,bravo ,imi placeeee

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:19

Rahela Velicu 1

26.04.2018, 22:15

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

9915 puncte

katty

4891 puncte

Rocsi

4318 puncte

mihaelar63

3090 puncte

mirela0911

2581 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de miel la cuptor cu legume