Pulpa de miel la cuptor cu afumatura

de MotanLaOale in Oaie, 3 Mai 2016 | 990 vizualizari

 

M-am inspirat de la Alex, dar am folosit doar afumatura deoarece mie imi place la nebunie mielul si nu vreau sa-si schimbe aroma cu multe ierburi aromate. A iesit foarte bun.
"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 3 legaturi usturoi verde
  • 200g piept de porc afumat
  • 50ml ulei
  • sare grunjoasa
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor cu afumatura:

Pulpa se curata, se spala si se usuca cu un prosop absorbant.


Se fac taieturi adanci pe toata latimea ei din 3 in 3 centimetri pe ambele parti.


Se presara sare grunjoasa, piper si boia si se maseaza sa intre in taieturi.


Se pune intr-o tava in care am pus putin ulei.


Pieptul de porc afumat se taie fasii subtiri si se pune in taieturile facute in pulpa.


Se stropeste cu ulei pulpa si se mai presara cu piper si boia.


Se curata 2 legaturi de usturoi, se taie rondele si se pune in tava.


Pieptul de porc ramas se taie bucati potrivite si se pune in tava.


Se pune 300ml apa in tava si se presara sare, boia si piper si in apa.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 3 ore la foc potrivit.


Din cand in cand se scoate tava si se stropeste pulpa cu zeama din tava.


Inainte de a fi gata se scoate tava si se adauga si a treia legatura de usturoi taiat rondele.


Se stropeste bine cu zeama si se mai lasa la cuptor 10 minute.


Se scoate pe un platou si se serveste cu usturoi nou si salata.


Eu cu zeama din tava am facut niste gnocchi, o nubunie.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Se pot folosi menta, cimbru, rozmarin si vin in loc de apa. Eu nu am folosit sa simt doar gustul mielului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

04.05.2016, 20:13

Multumesc

Catalina L 1

11.05.2016, 17:55

delicioasa

MotanLaOale 1

11.05.2016, 19:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor