Stufat de Pui

de Furnicuti in Pui, 13 Apr 2011 | 4440 vizualizari

 

Pentru ca nu imi place mielul, am incercat aceasta reteta de Pasti si a avut succes: varianta stufatului cu carne de pui. E o mancare foarte aromata, potrivita oricand avem ceapa si usturoi verde, nu doar de Pasti.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi usturoi verde
  • 5-6 linguri bulion
  • 1 pahar vin alb
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de Pui:

Carnea curatata si spalata o condimentam cu sare si piper pe ambele parti. Apoi o calim in uleiul incins, cam 3-4 minute pe fiecare parte, doar cat sa se coaguleze putin.


Dupa ce am terminat prajitul carnii, in uleiul ramas calim 2-3 minute ceapa si usturoiul tocate bucatele destul de mari. Asezam carnea intr-o tava, pe deasupra punem ceapa si usturoiul calite, vinul si putina apa.


Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru 20 - 25 de minute, la 200 de grade. Dupa acest timp, indepartam capacul, adaugam bulionul si mai lasam la cuptor inca 20 - 25 de minute, pana mai scade sosul.


Stufatul de pui este o alternativa pentru masa de Pasti si nu numai in cazul in care nu va place carnea de miel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de Pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Furnicuti 1

13.04.2011, 22:00

he he, ma gandeam ca o sa va placa
va servesc cu o portie virtuala

Criss 1

14.04.2011, 08:17

Foarte fain si bun.

rivka 1

09.05.2011, 16:42

imi place f mult reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
General Tso's Chicken