Stufat de pui

de gaby_duceag in Pui, 12 Iun 2011 | 1625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg de copanele sau pulpe pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • o legatura cozi usturoi verde (eu nu am avut acum, am pus vreo 4-5 catei)
  • un pahar vin alb
  • o cutie 500 gr rosii pasate sau bucati
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline sau de floarea soarelui
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Am pus coanelele la prajit in uleiul incins .Le-am lasat la foc mediu invartindu-le pe toate partile pana s-au rumenit frumos.

Le-am scos intr-un vas si le-am acoperit. In uleiul ramas am pus ceapa si usturoiul tocate si le-am calit usor. Am adaugat apoi vinul, foile de dafin,copanelele, si putina apa cat sa fie bine cuprinse.

Am pus capac (nu de tot) si am lasat la fiert la foc mic.

Cand a fost bine patrunsa carnea am pus rosiile bucati si am lasat sa mai dea cateva clocote.

Am asezonat cu patrunjel verde.

Am servit alaturi de orez cu legume si o salata de cruditati , dar cel mai bun e cu mamaliguta .

Sursa de pofta :)) a fost Medi, doar ca ea l-a facut cu piept de pui.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Cris2711 1

18.06.2011, 18:15

la noi ploua fara incetare

Cris2711 1

18.06.2011, 18:16

dar intru pe aici si da soarele

RuxyRux 1

18.06.2011, 18:21

Maaiiiiiiiiiiii ce bunatate la masaaaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel