Suc si sos de rosii

de ianculubita in Conserve, 4 Sep 2011 | 2816 vizualizari

 

Pentru ca la mine in bucatarie nimic sau aproape nimic nu se arunca,va veti da seama de ce am pus 2 retete intr-un singur titlu

 

INGREDIENTE

  • 10kg de rosii gogonele
  • 2kg de ardei kapia rosii
  • 2cesti de sare
  • 6linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc si sos de rosii:

Pentru sucul de rosii,folosesc tot vechea masina cu separator,sucul rezultat il pun la fiert cu jumatate din cantitatea de sare si zahar,3 ore sau mai mult,depinde de cat de zemoase sunt rosiile;


dupa ce a scazut suficient,intr-un vas cu apa rece,tin sticla si prin palnie torn sucul fierbinte,infiletez dopul si pun sticlele in patura pentru 2-3 zile dupa care le duc la camara.


Pentru sosul de rosii,coaja care rezulta de la suc(nu trec rosiile de doua ori prin separator,doar o data),le dau prin masina de tocat carne,impreuna cu ardeiii kapia;il pun la fiert cu sare si zahar pana scade,il pun in sticle,fierb sticlele si procedez ca la zarzavat;acest sos il folosesc la orice fel de mancare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Suc si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

05.09.2011, 12:34

adry88 1

05.09.2011, 16:59

babi5 1

05.09.2013, 19:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rosii conservate cu usturoi si busuioc