Tocana de iarna cu fasole pastai

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 8 Sep 2011 | 21312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg fasole pastai
  • 1 kg ardei galben
  • 1 kg ardei rosu(capia)
  • 1 kg morcovi
  • 2 kg ceapa
  • 3 kg rosii
  • 1 l ulei
  • Sare grunjoasa
  • Apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de iarna cu fasole pastai:

Intr-un ceaun mare se pune uleiul si se incinge bine,apoi se adauga ceapa tocata marunt si morcovii dati pe razatoarea cu gauri mari. Se calesc impreuna 10 minute,apoi se adauga ardeiul tocat cubulete si fasolea. Se pune apa cat sa acopere totul si se lasa la fiert.\

Intr-o oala separata se da in clocot 3 l apa , se opreste focul si se adauga rosiile crestate putin in varf. Se scot si se decojesc. Se taie cubulete.

Cand fasolea s-a inmuiat putin se adauga si rosiile si se lasa sa fiarba pana scade sosul si incepe sa se aleaga uleiul la suprafata. Trebuie sa mai ramana lichid in ceaun.

Borcanele(14-16 de 720 g) se spala si se usuca (eu le pun in tava si le bag 10 minute la cuptor). Se repartizeaza tocana in borcane si se strang capacele. In ceaun se pune o carpa si se aseaza borcane. Se toarna apa pana la jumatatea borcanelor. Se fierb 30 minute,apoi se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de iarna cu fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu inimioare si crema de zmeura

de oanapl 7

ieri la 15:46

Clatite cu ciuperci si carne de pui

de oanapl 7

pe 23.02 la 20:34

Iepuras la cuptor in suc de rosii

de abetina 1

pe 23.02 la 11:30

Prăjitura Borzosa

pe 22.02 la 18:55

Tort cu coacaze rosii si albe

pe 22.02 la 11:50

TOP
utilizatori

mirela0911

2377 puncte

Rocsi

1526 puncte

Constelatialeu

1300 puncte

Caty

1219 puncte

Ksenya

1176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume