Sufleu cu cartofi si pulpa de porc

de ralu_ca in Porc, 9 Noi 2014 | 5190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 5-6 catei usturoi
  • 5 linguri smantana
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 150 g emmentaler ras
  • unt pentru uns
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu cartofi si pulpa de porc:

Dupa ce curatam cartosii si ii spalam, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. La fel si carnea de porc o fierbem cu putina sare si piper.


Ceapa am curatat-o si am taiat-o in 4, apoi am lasat-o in apa clocotita approx 10 min, dupa care o taiem feliute.


Usturoiul il zdrobim cu cutitul.


Am separat ouale, iar albusurile le-am batut spuma cu sare si piper. apoi am adaugat galbenusurile.


Cartofii dupa ce au fiert, i-am lasat la scurs, apoi i-am amestecat in compozitia de oua, in care am adaugat carnea taiata cubulete mici, smantana, ceapa, usturoi si marar.


Toate ingredientele le-am amestecat si le-am turnat intr-un vas de yena uns cu unt. Am presat cateva firimituri de branza deasupra si am introdus la cuptor.


Introducem la cuptor approx 30 min, scoatem si presaram emmentalerul ras pe toata suprafata. Reintroducem la cuptor si lasam pana apare o crusta aurie, approx 15 min.


Este delicioasa!

 

TIPS-URI

1

se poate servi alaturi de salata verde cu lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu cartofi si pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Panacris 1

09.11.2014, 20:08

Super delicioasă!

MotanLaOale 1

10.11.2014, 00:48

MOKUSKA 1

10.11.2014, 13:45

vaaaai

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi