Sufleu de branza cu sos de mure

de simona72 in Dulciuri, 21 Dec 2013 | 1183 vizualizari

 

Inspiratie mi-a fost insusi bucatarasul suprem...Multumesc!>:D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de zahar
  • 150 gr branza proaspata de la Delaco
  • 3 lingurite cu smanatana
  • coaja de la o limeta
  • semintele de la o pastaie de vanilie
  • 3 cubulete de unt pt uns vasele
  • 2-3 linguri gem de mure: http://www.bucataras.ro/retete/gem-de-mure-49570.html
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza cu sos de mure:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, branza, coaja de limeta sau lamaie, smanatana, iar pt a adauga semintele de la pastaia de vanilie, o taiem pe aceasta pe lungime(avem nevoie de un cutit cu varful bine ascutit) iar cu lama cutitului radem pastaia pe interior si semintele le adaugam peste celelalte ingrediente. Amestecam bine cu un tel, adaugam albusul batut spuma si amestecam de data aceasta mai incet, in asa fel incat sa nu scoatem tot aerul din albusuri. Turnam compozitia in cele trei vase si dam la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Cand sunt doar calde le scoatem din vas si le servim cu sosul de mure.


Pt sos: am incalzit gemul de mure pe foc sau in cuptorul cu microunde si gata sosul.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

au crescut tare frumos sufleurile dar apoi s-au lasat...asa ca le-am suprapus una peste alta, ca pe tortulet

2

folositi vase mai mici pt sufleu, ca cele pt creme brulee

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza cu sos de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

papabundetot 1

22.12.2013, 09:30

marcela1979 1

22.12.2013, 10:53

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 12:10

ce bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat cu ciocolata