Sufleu de broccoli

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 5894 vizualizari

 

Imi place atat de mult acest sufleu, incat l-as face mereu, insa ai mei baieti nici nu vor sa-l vada :(
Ceea ce nu stiu ei despre broccoli este ca acesta are proprietati anti-cancerigene, este bogat in nutrienti si minerale, precum potasiu, magneziu si fier si ajuta atat sistemul imunitar, cat si pe cel reproducator.
Sper sa reusesc in viitorul apropiat sa inteleaga cat este de benefic organismului.
Sursa aici

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata brocoli
  • 5 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3-4 linguri de smantana
  • sare
  • piper alb
  • 150 g cascaval ras


Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de broccoli:

Spalam brocoli sub jet de apa rece, dupa care il sefacem in buchetele mici si-l punem la fiert in apa cu sare cca.3-4 minute.


Il scoatem intr-o strecuratoare si-l lasam sa seracoreasca si sa se scurga.


Intre timp separam ouale.


Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.


Galbenusurile le amestecam cu faina, cascavalul ras si smantana si broccoli pe care l-am pasat usor cu furculita.


Peste aceasta compozitie adaugam albusurile batute spuma si amestecam de sus in jos cu o lingura de lemn.




Condimentam cu sare si piepr dupa gust.


Ungem o tava termorezistenta cu putin ulei de masline sau cu unt si turnam compozitia in ea.


Dam la cuptorul preincalzit 20-25 de minute, pana cand capata o culoare aurie si incepe sa se crape la suprafata.


Se servete cald langa o salata sau cu un sos de smantana.


Pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ina 1

06.02.2012, 14:47

Valclaudia 1

28.02.2013, 21:49

excelenta reteta! La favorite...

babi5 1

07.10.2014, 20:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli