Tocanita de ghebe

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 28899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga de ciuperci congelate(ghebe)
  • o ceapa
  • un ardei kapia rosu
  • sare,piper
  • 100 ml lapte
  • 1/2 lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • 4-5 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ghebe:

Am pus la calit in ulei ceapa tocata fin.Dupa cateva minute am adaugat si ardeiul rosu taiat cubulete.Am lasat sa se caleasca la foc potrivit 5 minute.In timpul acela am spalat ciupercile care erau decongelate.Le-am adaugat in cratita,am pus sare si piper si le-am lasat sa se fiarba la foc mic.Nu am pus apa deoarece lasa ciupercile.Daca apa scade si ciupercile nu sunt fierte mai poti adauga putina apa.La sfarsit am pus peste ele faina amestecata cu lapte.Am mai lasat pe foc inca 5 minute amestecand continiu.La sfarsit am pus doua linguri de smantana si am potrivit de sare si piper fiindca a mai fost nevoie.Se servesc cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:34

Sylvia 1

12.01.2011, 20:28

Cum sa lipsesc eu de la asa ceva ?

mihaelaradu 1

20.01.2011, 10:32

Preferatele mele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din 3 feluri de ciuperci