Sufleu de ciocolata

de Geanina87 in Prajituri, 13 Sep 2012 | 2754 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de pe blogul Edith's Kitchen cu mici modificari. Am zis ca trebuie sa o incerc...si mi-a iesit :) Sunt foarte dulci si cred ca asta e reteta ideala pentru cei ce iubesc ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata amaruie
  • 80 g unt
  • 2 oua + 1 galbenus
  • 20 g faina
  • 90 g zahar pudra
  • 10 g cacao+ 1 lg pt.pudrat formele
  • esenta rom
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de ciocolata:

Am topit ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi. Am mixat ouale impreuna cu zaharul si cu esenta de rom ( cu un tel de m-a durut mana, pentru ca s-a stricat mixerul), apoi am turnat peste ciocolata topita, faina si cacaoa.


Formele le-am uns cu unt si le-am tapetat cu cacao, dupa care le-am umplut cu compozitia obtinuta si le-am introdus in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru exact 13 minute...(depinde si de cuptorul fiecaruia). Dupa ce se coc, trebuie lasate sa se racoreasca 2 minute in forme, dupa care se rastoarna cu fata in jos si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

iri_iri 1

14.09.2012, 18:34

like

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:25

Geanina87 1

13.12.2012, 14:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Moelleux au chocolat