Sufleu de conopida

de lira in Mancaruri de legume, 8 Mai 2011 | 3779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai mica
  • 200 g sunca, salam (ce aveti prin frigider)
  • 150 g parmezan
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • 1 lingura faina
  • parunjel verde
  • sare
  • piper

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se spala, se desprinde in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.


Ouale se bat impreuna cu faina, se condimenteaza, dupa care adaugam smantana si patrunjelul. Daca vi se pare ca nu este suficient de fluida compozitia, mai puteti adauga cateva linguri de lapte. Dupa ce compozitia s-a omogenizam adaugam sunca patratele si parmezanul. O parte din parmezan se pastreaza pentru a fi presarat deasupra.


Conopida fiarta se pune intr-un vas termorezistent, adaugam compozitia de oua peste si dam la cuptor.


Lasam sufleul cam jumatate de ora la cuptor, dupa care il scoatem, presaram parmezan ras deasupra si, optional, putem orna cu felii de rosii, dupa care mai dam la cuptor sa se rumeneasca putin

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Mihaela11_jo 1

23.05.2011, 00:26

Foarte buna

vpepuskas7 1

24.02.2013, 17:39

vpepuskas7 1

24.02.2013, 17:40

super mincare si sanatoasa! Felicitari gospodinei!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu conopida si broccoli