Sunca fiarta din piept de porc

de MotanLaOale in Mezel de casa, 27 Dec 2012 | 27578 vizualizari

 

Mi-a facut pofta sunculita lui Buni si a trebuit sa prestez si eu! A iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • piept de porc
  • zeama de varza
  • usturoi
  • 3-4 foi dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • boia de ardei
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca fiarta din piept de porc:

Pieptul de porc se taie bucati potrivite si se fasoneaza.


Intr-o oala se pun bucatile de piept de porc, foile de dafin, piperul boabe, sarea si zeama de varza cat sa depaseasca cu trei degete carnea.


Se pune la fiert la foc incet o ora si jumatate.


Se stinge focul si se lasa la racit putin.


Se adauga usturoiul pisat si se lasa sa se raceasca cam doua ore.


Se scoate din zeama, se scutura de usturoi si se pune la raciu la aer (pe balcon).


La fiert bucatile mele s-au deformat si le-am pus la racit pe balcon intre doua tocatoare si cu o greutate deasupra.


A doua zi se presara cu piper macinat si boia.


Se serveste cu ceapa rosie sau usturoi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca fiarta din piept de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (51)

MotanLaOale 1

13.01.2013, 00:13

Iese daca pui bors in loc sau o lingura de otet daca nu ai nici bors. Si trebuie inca 1/2 lingura de sare. Succes!

madalinanicoleta 1

06.11.2013, 22:28

foarte bun! si-mi place tare si cum postezi,toate imaginile! bun exemplu!

MotanLaOale 1

07.11.2013, 08:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carnati a la Pana