Sunca fiarta din piept de porc

de MotanLaOale in Mezel de casa, 27 Dec 2012 | 59688 vizualizari

 

Mi-a facut pofta sunculita lui Buni si a trebuit sa prestez si eu! A iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • piept de porc
  • zeama de varza
  • usturoi
  • 3-4 foi dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • boia de ardei
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca fiarta din piept de porc:

Pieptul de porc se taie bucati potrivite si se fasoneaza.

Intr-o oala se pun bucatile de piept de porc, foile de dafin, piperul boabe, sarea si zeama de varza cat sa depaseasca cu trei degete carnea.

Se pune la fiert la foc incet o ora si jumatate.

Se stinge focul si se lasa la racit putin.

Se adauga usturoiul pisat si se lasa sa se raceasca cam doua ore.

Se scoate din zeama, se scutura de usturoi si se pune la raciu la aer (pe balcon).

La fiert bucatile mele s-au deformat si le-am pus la racit pe balcon intre doua tocatoare si cu o greutate deasupra.

A doua zi se presara cu piper macinat si boia.

Se serveste cu ceapa rosie sau usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca fiarta din piept de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

MotanLaOale 1

13.01.2013, 00:13

Iese daca pui bors in loc sau o lingura de otet daca nu ai nici bors. Si trebuie inca 1/2 lingura de sare. Succes!

madalinanicoleta 1

06.11.2013, 22:28

foarte bun! si-mi place tare si cum postezi,toate imaginile! bun exemplu!

MotanLaOale 1

07.11.2013, 08:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de varza cu sunca de porc sarata