Supa caldo verde

de cristeena20 in Supe, 20 Apr 2013 | 2764 vizualizari

 

Inca o reteta de supa tipic portugheza, cremoasa si buna.Varza folosita se cheama varza portugheza si are un gust diferit de varza in capatana.

 

INGREDIENTE

  • 4 frunze de varza portugheza
  • 4 cartofi
  • jumate curgette (dovlecel )
  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • 1 bucata carnat afumat
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa caldo verde:

- Intr-o oala punem la calit ceapa taiata cuburi mari, 2 catei de usturoi, cartofii si doclecelul curatate si taiate cuburi. Turnam apa cat sa acopere (apa sa fie fierbinte). Dregem cu sare si lasam sa fiarba. Adaugam in oala si un carnat intreg.


- Intre timp spalam frunzele de varza si le taiem fin de tot, fidea.


- Cand legumele sunt ff bine fierte le pasam cu robotul, sa deivna o supa crema mai alba. Gustam de sare. Carnatul intreg se scoate inaitne de a face supa crema si punem deoparte.


- Dam din nou la foc supa si adaugam varza taiata fidea. Dupa cca 10 minute (cand varza e fiarta adaugam carnatul taiat feliute subtiri) si stingem.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa caldo verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

20.04.2013, 21:16

Deliciu!

Mihaela11_jo 1

21.04.2013, 15:44

Bunaaaaaaaaaaaaa

cristeena20 1

22.04.2013, 13:45

multumesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa de varza imbunatatita