Supa campeniasca cu stelute -post

de mihaelar63 in Supe, 12 Mar 2010 | 2037 vizualizari

 

-Adaptare -dupa Sanda Marin -
Am scos din fundul sertarului cartea de bucate a Sandei Marin ce am primit-o acum 20 de ani de la bunica sotului , pe atunci inca avea paginile ingalbenite .
Am aflat un lucru interesant necesarul de vitamina C este diferentiat pe sexe , gulia este benefica in special pentru femei !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • 2 gulii
  • 5 cm praz
  • 1 ceapa
  • 1 cartof mare
  • 1 patrunjel radacina
  • 3 linguri paste  fainoase stelute
  • 100 ml ulei sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa campeniasca cu stelute -post:


  1. legumele se curata si se spala , se taie cubulete ceapa si patrunjelul mai marunte , cartoful , guliile si morcovul cuburi mai mari .

  2. acestea se prajesc usor in ulei , se adauga o lingura cu faina , sare si se mai trag impreuna 1 minut , dupa care se pune si apa .

  3. se fierb 30 minute , se pun pastele fainoase stelute care se lasa la fiert 7 minute dupa instructiunile de pe cutie .

  4. se opreste fierberea si se pune prazul taiat rondele si frunzele tinere de gulie taiate fideluta .

  5. cine nu posteste poate adauga si smantana .

 

TIPS-URI

1

nu aruncati frunzele  verzi si proaspete ale guliei, taiate fideluta si puse in supa vor aduce un aport substantial de vit .C, vitamina B6 si fosfor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa campeniasca cu stelute -post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nadina73 1

15.03.2010, 01:46

mihaela stelutele sant de post fara ou?de obicei au toate ou in ele,oricum e super arta foarte bine

mihaelar63 1

15.03.2010, 12:32

nadina sunt paste Barila facute doar din grau dur si apa .

gaby_gabytza 1

28.01.2012, 08:05

Ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de bostan