Supa crema de andive

de Veronica22 in Supe, 19 Feb 2013 | 2039 vizualizari

 

E prima data cand fac supa de andive,a iesit buna,chiar buna,pacat ca am lasat-o pe fiica-mea sa faca crutoanele ca sunt cam mari.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr andive
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri de smantana
  • crutoane
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de andive:

Curatam andivele de eventuale frunze vestede sau patate,le spalam bine la jet de apa.

Am taiat cateva varfuri fragede de la 2-3 andive si le-am lasat deoparte.

Intr-un vas punem putin ulei,calim ceapa, adaugam usturoiul si andivele.


Le lasam cateva min sa se caleasca iar apoi adaugam si cartofii taiati cuburi,ca sa fiarba mai usor.

Acoperim cu apa(cam 2 l) si lasam sa fiarba pana cand legumele s-au inmuiat.


Scurgem o mare parte din zeama si o pastram. Pasam legumele cu blenderul.Adaugam apoi restul de zeama peste pasta de legume. Potrivim de sare si piper.Dam din nou un clocot supei noastre,adaugam smantana si dam deoaparte.

Separat pregatim crutoane din paine taiata cubulete si prajita in putin unt.



Servim supa cu crutoane si am pus si cateva varfuri crude din andive.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de andive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bya Ralu 1

20.02.2013, 10:21

Veronica22 1

20.02.2013, 11:10

silvi0ara 1

20.02.2013, 12:07

Interesanta reteta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de rosii cu galusti