Supa crema de andive

de Veronica22 in Supe, 19 Feb 2013 | 6017 vizualizari

 

E prima data cand fac supa de andive,a iesit buna,chiar buna,pacat ca am lasat-o pe fiica-mea sa faca crutoanele ca sunt cam mari.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr andive
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri de smantana
  • crutoane
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de andive:

Curatam andivele de eventuale frunze vestede sau patate,le spalam bine la jet de apa.
Am taiat cateva varfuri fragede de la 2-3 andive si le-am lasat deoparte.
 Intr-un vas punem putin ulei,calim ceapa, adaugam usturoiul si andivele.

Le lasam cateva min sa se caleasca iar apoi adaugam si cartofii taiati cuburi,ca sa fiarba mai usor.
Acoperim cu apa(cam 2 l) si lasam sa fiarba pana cand legumele s-au inmuiat.

Scurgem o mare parte din zeama si o pastram. Pasam legumele cu blenderul.Adaugam apoi restul de zeama peste pasta de legume. Potrivim de sare si piper.Dam din nou un clocot supei noastre,adaugam smantana si dam deoaparte.
Separat pregatim crutoane din paine taiata cubulete si prajita in putin unt.

Servim supa cu crutoane si am pus si cateva varfuri crude din andive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de andive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte in oala Zepter