Supa crema de cartofi

de Ina in Supe, 29 Mar 2011 | 3985 vizualizari

 

Preluata din " Libertatea pentru femei"

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 2 cepe
  • un catel usturoi
  • o telina mare
  • un pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o legatura de tarhon
  • sare
  • piper
  • o lingura de unt
  • 100 g branza Cedar ( eu am avut telemea de vaca Hochland, foarte tare ) 
  • crutoane aromate
  • 50 g unt
  • 1-2 linguri tarhon uscat si macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi:

Se curata si se spala cartofii, ceapa, usturoiul si albitura. Toate se pun la fiert intr-o oala cu apa, sare si o lingura de ulei. Se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic. 

Separat, se pregatesc crutoanele aromate

Cand legumele au fiert se scot cu spumiera intr-un bol si se paseaza cu blenderul. Pasta de legume se amesteca cu zeama in care au fiert. Se mai da in cateva clocote, iar spre final se adauga branza Cedar taiata cubulete.

Se serveste cu crutoane aromate si se orneaza cu tarhon proaspat, taiat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

bucatarimcudiana 1

02.04.2011, 22:09

imi place tare mult
am trecut la fav

Cris2711 1

09.04.2011, 13:44

delicioaaaaaaaasa

mena29 1

14.04.2011, 22:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de broccoli - de post